Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] nie wiem gdzie dodać wpisy w icon nowe fryzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema tak jak w temacie nie wiem gdzie dodać wpisy nowych fryzów piszę w icon rozpakowałem pliki icon weszłem w hair i nie wiem co dalej dodałem paczkę ale nie wiem gdzie dodać wpisy robiłem fryzy z tego tuta pomocy daje +++++++

Opublikowano

\pack\extracted\icon\icon\hair

Dodaj w icon/icon/hair iconki one są w rozszerzeniu DDS i SUB

Potem obok folderu icon masz plik icon.xml dodaj wpisy np :

<File archivedPath="icon/hair/74520.dds" type="1"><![CDATA[extracted\icon\icon\hair\74520.dds]]></File>

To jest wpis na fryzure dyni ..

Dodajesz wpisy do pliku icon.xml

i pakujesz

extract-->icon.xml-->Pack Archive

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

hmm no właśnie nie mam koło folderu icon żadnego icon.xml bo jak wchodzę do folderu Source to tam jest tylko folder 1 icon i to wszytko i stoi jakby na 2 miejscu :D po musz.

albo może jak masz to daj taki plik :D

Opublikowano

Oj :) Po rozpakowaniu icon przenosi Cie do folderu gdzie wypakowało plik icon tak? tworzy Ci się tam folder icon i z boku powinieneś mieć icon.xml poszukaj ;x u mnie tworzy się w folderze extracted ;x i w nim pliki które rozpakowywałam :x

No widzisz ;x już wiesz gdzie masz ;D

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

tylko tak ze jak rospakuwuje te pliki to nie nie przenoś muszę cofnąć się do folderu Source i idę tam i jest tylko icon i nic więcej idę dalej i som 4 foldery i nic nie ma nigdzie po musicie nie możecie dać swojego tego icon.xml

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...